Ce va oferim

DSC_1396In cei 20 de ani de experienta noi, cei de la clinica veterinara Pet Line, am incercat si in mare masura am reusit sa oferim o gama cat mai completa de servicii medicale si non medicale dedicate animalelor de companie. Calitatea serviciilor este ireprosabila la fel ca si tehnica ce ne ajuta in demersurile noastre de a ne trata fiecare pacient cu maxima seriozitate si devotament.

Pentru inceput, consultatiile sunt cele care ne ajuta sa stabilim de ce fel de afectiune sufera companionul pentru a-i putea fi recomandate cele mai bune tratamente. Daca este nevoie putem apela si la analizele de laborator cu rezultat imediat. Cu efect permanent, vaccinarile sunt facute in primele luni de viata. Nu de putine ori serviciile de chirurgie si ortopedie sunt asa3ltate de stapanii ale caror animale de companie au nevoie de astfel de servicii.Iar pentru ca totul sa fie cat mai bine, ecografiile facute asupra locului afectat vor fi imaginile de care avem nevoie pentru a sti exact cu ce ne confruntam. Chiar daca, aparent, nu sunt atat de des frecventate precum celelalte servicii, dermatologia si oftalmologia sunt deservite de specialisti cu acelasi profesionalism cu care clientii clinicii veterinare Pet Line s-au obisnuit. Chiar si animalele au nevoie de un control periodic al integritatii danturii. Pentru aceasta, serviciul stomatologie va sta la dispozitie pentru redarea cat mai grabnica a sanatatii danturii animalului dumneavoastra de companie. Pentru cazurile grave precum si pentru cele netransportabile, ambulanta veterinara va sta la dispozitie. Dotata cu tehnica performanta, ambulanta este deservita de un medic veterinar cu competente extinse. Chiar daca noi nu dorim sa o folosim, cazurilor extreme trebuie sa li se acode atentia cuvenita. Legislatia in vigoare, atat la nivel national cat si international, prevede adoptarea unor anumite masuri pentru identificarea animalelor de companie. In clinica noastra se introduc microcipuri si se elibereaza pasapoarte in conditii de deplina siguranta si securitate.

Pentru a fi mereu in cea mai buna forma, companionilor le trebuie asigurata o hrana profesionala care sa contina elementele nutritionale esentiale. Cum ne dorim ca intotdeauna sa aratam bine, nu le putem refuza animalelor de companie acest privilegiu. Prin serviciul de toaletari si igienizari va propunem sa va aratati dragostea pentru ele in alt fel.

Prin gama variata de servicii pe care o ofera, clinica veterinara Pet Line isi propune sa isi pastreze statutul de preferata printre toate celelalte clinici veterinare din Sibiu.