Despre noi

DSC_1506Am inceput activitatea la Pet Line in urma cu mai bine de 20 de ani. In timpul scurs de la acordarea de asistenta de specialitate primului pacient si pana astazi am acumulat o experienta bogata in tratarea animalelor dumneavoastra de companie dar si un bagaj impresionant de amintiri placute. De la un mic cabinet medical veterinar am ajuns astazi sa fim una dintre cele mai apreciate clinici de medicina veterinara din Sibiu.

Venim in sprijinul pacientilor nostri necuvantatori cu o tehnica medicala performanta pentru tratarea mai multor tipuri de afectiuni. Spatiul de care dispunem este generos, permitand pacientilor sa se simta confortabil si in siguranta. Nu mai este un secret pentru nimeni ca noi, intreg personalul clinicii de medicina veterinara Pet Line, facem tot posibilul ca pacientii nostri sa devina in cel mai scurt timp prietenii nostri.

Stim, poate cel mai bine, ce inseamna dragostea pentru companioni nostri dar si atasamentul si devotamentul acestora pentru stapanii lor. De aceea toti prietenii nostri sunt tratati cu respectul, cu dragostea si cu simpatia cuvenite dar si in functie de afectiunea de care sufera.

Gama serviciilor care sunt oricand disponibile pentru necuvantatoarele noastre dragi cuprind atat consultatii, tratamente si investigatii medicale specifice sau interventii chirurgicale cat si toaletari si igienizari. Toate aceste servicii sunt oferite cu tot profesionalismul de care putem da noi dovada. Abordarea fiecarui caz in parte se face cu toata seriozitatea si onestitatea impuse de respectul pentru o fiinta care simte durere si alinarea acesteia la fel ca un om.

Am demarat acest proiect din dorinta de a fi alaturi de animale dar si de oameni. Astazi ne anima aceleasi ganduri si idealuri. De aceea, ne bucuram sa fim impreuna cat mai putin timp pentru probleme de natura medicala si cat mai multt timp pentru ca ne place sa fim impreuna.