Top 10 cele mai indragite rase de caini

Animalele de companie fac parte din viata noastra si, de multe ori, sunt membri cu acte in regula ai familiei. Iubitoare si jucause, ele iau parte la fiecare moment important din viata celor care ii cresc, pentru aceste lucruri merita sa avem grija de ele si sa le iubim si noi neconditionat, si sa nu uitam niciodata de nevoile lor, si sa ne prezentam la un cabinet veterinar in Sibiu de fiecare data cand este nevoie.

 

Cainii sunt cei mai buni prieteni ai omului, sunt inteligenti, loiali, prietenosi si o adevarata bucurie. Cainii sunt poate cele mai indragite animale. Sunt un real ajutor pentru persoanele nevazatoare, sunt jucausi si atenti cu copiii. Sunt cei mai buni paznici si simt pericolul inaintea ta.

 

Ti-am pregatit un infografic cu un top al celor mai indragite si frumoase rase de caini din lume. Sunt animale deosebite care iti vor face viata mai frumoasa.

 

  1. Husky – Sunt jucausi, nepasatori, iubitori si se atasează foarte mult de familie.

 

  1. Golden retriver  – Sunt rabdatori si gentili cu copiii si sunt fericiti daca li se acorda atentie.

 

  1. Ciobanesc german – Acesti caini se ataseaza de membrii familiei, fiind foarte loiali. Se spune ca sunt atasați pana la moarte de stapani.

 

  1. Labrador retriver – Acesti caini sunt foarte iubitori si jucausi, insa trebuie sa iei in considerare un lucru: le place foarte mult sa roada.

 

  1. Saint Bernard – are un temperament foarte bland, fiind sensibil si atasat de stapan. De asemenea, el se intelege bine cu cei mici, fiind protector si un babysitter ideal.

 

  1. Boxer pug – Aceasta rasa de caini numita original “Pug” este o rasa de talie mica, insa pe cat de mica, pe atat de atractiva.

 

  1. Teckel – Chiar daca este de talie medie, acest caine are o viteza foarte mare atunci cand se joaca, spre exemplu cu mingea, una dintre cele mai placute activitati ale sale.

 

  1. Yorkshire Terrier – Desi aceasta rasa este una de talie mica, ei sunt foarte rapizi atunci cand se joaca si sunt mereu in preajma oamenilor.

 

  1. Corgi – Multi detinatori ai acestei rase de caini spun ca in prezenta copiilor mici cainii sunt extrem de jucausi si grijulii, jucandu-se fara sa loveasca copiii, ba chiar din contra, ii distreaza foarte tare.

 

  1. Doberman –  Este foarte puternic pentru talia sa, fiind si foarte inteligent. El poate fi dresat repede si nu este atat de agresiv sau periculos cum cred multi.

 

Infografic top rase de caini

Author: veterinarsibiu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *